Поздравляем Вас Гость
Среда
24.04.2024
07:53
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 04

Протягом трьох днів у ДЮСШ №2 проходив традиційний міжнародний турнір з боксу світлої пам`яті колишнього міського голови  та Почесного громадянина м. Олександрія О.О.Скічка, колишнього боксера та палкого прихильника  чоловічого спорту.  Під час відкриття міський голова С.К.Цапюк привітав учасників змагань з початком змагань та побажав перемоги сильнішим.

 У змаганнях прийняло участь 117 боксерів, що представляли Київ, Дніпро,  Полтаву, Кременчук, Умань, Кропивницький, Бровари, Бориспіль, Одесу, Кривий Ріг, Южноукраїнськ, Молдову та Ізраїль.

Організаторами престижних змагань, як завжди, виступили сини Олексія Омеляновича: Юрій, Дмитро та Олексій Скічки.  Генеральним спонсором  турніру став ТОВ  "Гермес  Трейдінг", що є структурним підрозділом групи компаній "УкрАгроКом". Солідні призи: кубки, медалі, срібні ... Читать дальше »

Просмотров: 1543 | Добавил: wernega | Дата: 04.02.2017 | Комментарии (0)

Сьогодні, 3- го лютого, з 11 до 12 години дзвінки жителів області на "Гарячу лінію" приймав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
Першою зателефонувала пенсіонерка з Долинської, яка проживає у західній частині міста, з проханням допомогти встановити пандус на популярному серед містян залізничному переїзді. За її словами, неодноразові звернення до міської влади, поки не дали результатів. Сергій Кузьменко оперативно зв’язався з головою Долинської РДА, окреслив проблему та доручив вирішити питання з пандусом.
Мешканка с. Балахівка Петрівського району розповіла Сергію Кузьменку про наміри місцевої влади оптимізувати освітній процес в сільської школі, у результаті чого, старшокласники будуть вимушені відвідувати школу у сусідньому селі. Сергій Кузьменко пообіцяв заявниці з'ясувати причини такої оптимізації.
Декілька дзвінків надійшло від жителів ... Читать дальше »

Просмотров: 1419 | Добавил: wernega | Дата: 04.02.2017 | Комментарии (0)