Поздравляем Вас Гость
Четверг
25.04.2024
16:35
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Февраль » 03

Нападником збірної Грузії та  тбіліського «Динамо» 23- річним футболістом  Вахтангом Чантурішвілі свого часу ( рік  тому назад) зацікавився чемпіон Болгарії «Лудогорець». Керівництво клубу майже рік слідкувало за технічним  форвардом, і готове було укласти з ним контракт, але на той час ще кілька клубів з Росії, Німеччини та Іспанії також цікавились грузинським футболістом. Сьогодні 24 річний гравець, знаходячись в статусі вільного агента, пройде другий підготовчий етап з ФК «Олександрією».

Також до Туреччини відправиться екс-гравець «Динамо»(Мн), 27- річний Юрій  Габовда (м.Мукачеве, племінник знаменитого футболіста Яноша Габовди).  За весь час виступів за & ... Читать дальше »

Просмотров: 1347 | Добавил: wernega | Дата: 03.02.2017 | Комментарии (0)

Після приведення минулого літа КСК «Ніка» до європейських вимог, щодо сучасних  автоматичних турнікетів, автоматичного поливу  поля, потужної системи освітлення, розширення санітарної зони (туалетів), точок харчування, адміністрація  ФК «Олександрія» як і обіцяла минулого року, що  до весни змонтує нове сучасне електронне табло - плазму панель. 

- Сьогодні вже виконані роботи з демонтажу старого. А невдовзі буде доставлено та встановлено сучасне спортивне табло на базі світлодіодного екрану, що представляє собою  програмно-апаратний  комплекс, що включає в себе відео табло та комп`ютер, що може продукувати  різноманітну кількість інформації з різною висотою символів, різноманітним розміщенням полів індукції. Крім цього, на е ... Читать дальше »

Просмотров: 1073 | Добавил: wernega | Дата: 03.02.2017 | Комментарии (0)