Поздравляем Вас Гость
Четверг
28.03.2024
22:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 22

19 січня підопічні  В.Шарана ФК  «Олександрія» провів перший тренувальний спаринг з  Семейським «Алтаєм» (Східно Казахстанська область), що виступає в першій лізі. Гра завершилася з рахунком 1:1. Перший тайм не виявив сильнішого. У другому – на 57-й хвилині м`яч у ворота  казахів забив голеадор «Олександрії»  В.Пономар, якому асистував М.Козак – віддавши  головою пас на нашого нападника, який добре розпорядився з кількома захисникам. А  невдовзі наш суперник зумів зрівняти рахунок.  Після швидкої контратаки,  при помилці наших захисників, м`яч  у наші  ворота на забив А. Єрсалімов .
 Нагадаємо, що в першому матчі «Алтай» переграв дубль «Аланьяспора» - 6:2.  

 22 січня наша команда провела другий контрольний матч.  На це ... Читать дальше »

Просмотров: 1215 | Добавил: wernega | Дата: 22.01.2017 | Комментарии (0)

 Значимість ліфтів у житті людей, які ними постійно користуються, дуже велика. Це  комфорт, це  один із масових  видів транспорту пересування. От тільки наш народ ще навчився бережного ставлення до цього виду транспорту. Здебільшого це стосується молоді, котра обписує, шкрябає та руйнує  стінки  кабінок. Та це півбіди в порівнянні з тим, що роблять злодії, які масово розкрадають машинне обладнання ліфтів, що приводить до їх зупинок та може призвести до  тяжких трагічних наслідків.

Яка ж ведеться боротьба з розкрадачами ліфтового обладнання, як буде жити в новому році  ПП «Олександріяліфт» та про перспективи його ми і вели розмову з його директором   Анатолієм Тримбачем, який з 1983 року очолює дане підприємство.

- Ліфтове управління в ... Читать дальше »

Просмотров: 1206 | Добавил: wernega | Дата: 22.01.2017 | Комментарии (0)