Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
05:34
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2017 » Январь » 03

Незважаючи на певні політичні розбіжності (що цілком логічноі зрозуміло з огляду на партійні програми, - авт.)  депутатського корпусу нового скликання, депутати об’єднались та плідно працювали  над реалізацією запланованих програм, щодо сталого розвитку інфраструктури міста, зокрема житлово-комунального господарства, охорони здоров`я, освіти та культури. Депутати  VII  скликання активно відстоювали інтереси своїх виборців у поліпшенні  їх соціального захисту та створенні більш комфортних умов проживання на своїх округах.  Відкрито нові ігровоі майданчики для дітей, проведено ряд масових спортивних заходів, надавалася матеріальна допомога найбільш незахищеним верствам населення міста.    

 

 

... Читать дальше »
Просмотров: 1152 | Добавил: wernega | Дата: 03.01.2017 | Комментарии (0)

Впровадження приватно-публічного партнерства сьогодні є вагомою перспективною складовою у створенні нових підприємств та робочих місць в Олександрії. Так, цього року великі інвестиції вклало в нове виробництво підприємство «Катеринославські меблеві майстерні». Будується новий цех з виробництва м`яких меблів, що дасть можливість створення 250 нових робочих місць.

Наприкінці року було проведено конкурс та готуються управлінням економіки міської ради істотні умови стосовно державно-приватного партнерства по новому інвестиційному підприємству, що буде діяти на базі золосховища колишньої ТЕЦ-1-2, що вироблятиме будівельні матеріали (шлакоблоки, тротуарну плитку, будівельну сировину та утеплювачі стін). У перспективі роботою будуть забезпечені 250 людей.

... Читать дальше »

Просмотров: 1111 | Добавил: wernega | Дата: 03.01.2017 | Комментарии (0)

Зниження граничної суми розрахунків готівкою за участю фізичних осіб до 50 тис. грн. сприятиме подальшому розвитку безготівкових розрахунків.Національний банк України анонсує зниження з 04 січня 2017 року граничної суми розрахунків готівкою за участю фізичних осіб зі 150 тис. грн. до 50 тис. грн. Відповідні норми містяться у постанові Правління Національного банку України від 25.11.2016 № 407 “Про внесення змін до постанови Правління Національного банку України від 06 червня 2013 року № 210 “Про встановлення граничної суми розрахунків готівкою” (далі – постанова). Так постановою передбачено граничну суму розрахунків готівкою між фізичною особою та підприємством (підприємцем) протягом одного дня в розмірі 50 тис. грн., а також фізичних осіб між собою за договорами купівлі-продажу, які підлягають нотаріальному посвідченню, у розмірі 50 тис. грн. Фізичні особи мають п ... Читать дальше »

Просмотров: 1274 | Добавил: wernega | Дата: 03.01.2017 | Комментарии (0)

Завершився 2016-й рік. Приходить час підводити підсумки. Олександрія жила своїми буденними турботами та вирішенням нагальних проблем;  місто розвивалося, будувалося, ремонтувалося; покращувалися умови проживання в ньому. Під час проведеного бліц-опитування олександрійці  самі визначили 10 найбільш пам'ятних подій, що стали знаковими. мали особливе значення для суспільно-економічного життя олександрійців. Під №1 олександрійці плекають надію на відродження економічного потенціалу міста. 

Олександрія – першовідкривач в Україні- прийняло Стратегічну програму розвитку до 2030 року

 У кінці березня міський голова С.Цапюк став учасником Міжнародного форуму, що проходив у Женеві, взявши участь у конференції «Впровадження Глобальної стратегії ООН до 2030 року стійкого розвитку ефективних міст через ... Читать дальше »

Просмотров: 1322 | Добавил: wernega | Дата: 03.01.2017 | Комментарии (0)