Поздравляем Вас Гость
Четверг
25.04.2024
16:27
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Декабрь » 18

 Саме під такою назвою сьогодні відбулося вперше в Приютівці свято духовної музики, що було спільно організовано настоятелем церкви Святого Великомученика Георгія Побєдоносца протоіереєм Євгенієм (Камінським) та  учнями цукрозаводської філії Новопразької музичної школи. Зранку в церкві зібралися  її прихожани разом зі своїми дітьми, щоб стати учасниками свята  української  церковно-духовної музики. Керівник  старшого і зведеного хору Оксана Михайлова та керівник вокального  ансамблю «Перлина» Валентина Драгомирова  запропонувала увазі  слухачів пісні на духовні теми  класиків української  національної музики, що базуються на церковних початках.

- Ми вперше домовилися провести таке свято, бо вважаємо, що  музичні твор ... Читать дальше »

Просмотров: 916 | Добавил: wernega | Дата: 18.12.2016 | Комментарии (0)

 17 грудня о 15. 00 в «Кав`ярні», що знаходиться на пл. Соборній, відбулася чергова презентація нових робіт художника Ірини Кваші під назвою "Думки про чарівне". Голова «Спілки митців Олександрійщини» у своїх 14 нових  роботах автор намагалася передати новими кольорами фарб своє бачення жіночої вроди (обличчя, тіла, ніг).

- Завдання художника в житті - брати в руки пензлі  і писати  картини, щоб вони подобались іншим. Наскільки це мені  вдалося в нових роботах – судити глядачу. Я старалася, підбирала нове розмаїття кольорів, що передають думки моїх героїв полотен, - відмітила автор написаного.

Крім картин І.Кваша виставила на продаж свої доробки – художньо оздоблені ручної роботи подушки. Після презентації та огляду виставки, відбувся розіграш лотерей з продажу картин та декоративних подушок (знижка ск ... Читать дальше »

Просмотров: 991 | Добавил: wernega | Дата: 18.12.2016 | Комментарии (0)