Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
23:16
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 27

 

Недільний матч «Олександрія» - «Олімпік» видався для палких прихильників нашої команди адреналіновим, з емоціями… Бо гра спочатку не давалася нашим гравцям. Гості  більше господарювали на нашій половині поля. Як скаже пізніше, на прес-конференції, головний тренер «Олександрії» В.Шаран, що його команда в першому таймі грала більш обережно, що гра була рівною до забитого голу. Правда вже по перерві суддя видалив з поля Запорожана та Поступаленка за грубість один до одного.  Тому команди в другому таймі вийшли на поле на одного гравця менше в обох складах.  

А гол таки першими забили гості. Вони більше прагнули відзначитись першими і це їм вдалося за допомогою пенальті на початку другого тайму. Банада захищаючи  прорив суперника,  зупинив м’яч рукою. На мою власну думку – була & ... Читать дальше »

Просмотров: 1360 | Добавил: wernega | Дата: 27.11.2016 | Комментарии (0)

 У суботу 26 листопада в РБК  відбулися збори на яких члени депутатської фракції «Солідарність» у міській раді зібралися, щоб згідно чинного законодавства прозвітувати перед виборцями за виконану річну роботу в міській раді VII  скликання.

 Фракція налічує 8 чоловік, яким довірили  свої повноваження виборці щодо покращення їх життя.

Голова фракції А.О.Коломійцев, нинішній віце-губернатор, куратор Олександрії першим звітував за свою річну депутатську роботу. Зокрема, депутат відмітив, що хотілося більше зробити, але в силу об`активних причин не все обіцяне вдалося  виконати. Особисто до депутата звернулося  55 виборців з питань їх життєдіяльності. Це і ремонти покрівель, і під`їздів, і облаштування прибудинкових територій, і ліфтів... ... Читать дальше »

Просмотров: 1097 | Добавил: wernega | Дата: 27.11.2016 | Комментарии (0)