Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
10:56
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 18

Форвард «Олександрії»  Роман Яремчук став найкращим молодим футболістом України місяця. Вихованець львівського футболу і академії "Динамо" в жовтні забив  5 м'ячів у 4 – х матчах, у тому числі по 2 - "Дніпру" і "Ворсклі" (в цьому поєдинку він оновив рекорд скорострільності чемпіонату України, забивши вже на 8-й секунді) в УПЛ, ще один - "Шахтарю" в Кубку України.

Його головним конкурентом в опитуванні був захисник Едуард Соболь з "Зорі", який вже грає в національній команді. Але, як і у вересні, Соболь зайняв друге місце, що не повинно нікого дивувати - гравцям оборони набагато складніше завоювати індивідуальний приз у конкуренції з гравцями атаки. Віктор Коваленко виявився лише третім. У жовтні він отримав травму і в цілому відіграв недостатньо яскраво.

А ще надійшла неприємна новина - Рома ... Читать дальше »

Просмотров: 1085 | Добавил: wernega | Дата: 18.11.2016 | Комментарии (0)

Він був у резерві Олімпійської збірної СРСР… Живеш у місті і не знаєш, що поряд з тобою живуть люди, які свого часу внесли значний вклад у спортивний розвиток і славу рідного  міста. Такі люди себе не афішують, а навпаки  скромно  відносяться до своїх заслуг.

Валерій Іванович Корж – 57- річний олександрієць, пенсіонер, колишній спортсмен, яких тисячі у місті, але  більшість не знає, що ця людина була неодноразовим чемпіоном Збройних Сил СРСР  з велотреку та спринту. Займався мотокросом (спідвеєм), був старшим тренером області, служив в правоохоронних органах, вийшовши на пенсію майором, хоча погони підполковника були вже заготовлені…

Наша зустріч відбулася 10 листопада в день вшанування правоохоронців  у міському відділі поліції, під час В.Корж отримав медаль  «За заслуги»…     &nbs ... Читать дальше »

Просмотров: 1143 | Добавил: wernega | Дата: 18.11.2016 | Комментарии (0)