Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
08:54
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 17

 17 листопада навпроти управління агропромислового комплексу сільського господарства, що знаходиться по вул. Першотравневій, 5 трапилася дорожньо - транспортна  пригода. Вантажний автомобіль з причепом, що перевозив цукровий буряк, під час руху в причепі розсипався задній міст – ресори. Причеп повело вбік, де був припаркований автомобіль мені-вен. Від удару розкрився борт, посипався буряк -  автомобіль було викинуто на тротуар. Легковик зазнав ушкоджень: розбито лівий бік (двері та дах). З людей ніхто не постраждав.

Як пояснив водій  вантажного автомобіля, він їхав дуже повільно, бо попереду знаходився вже світлофор, як раптово його обігнав легковик, який «підрізав» вантажівку. Водій різко на педаль гальм –  у причепа під важкістю вантажу не витримала ходова.

Вантажний автомобіль належить приватній структурі, що заключила у ... Читать дальше »

Просмотров: 1197 | Добавил: wernega | Дата: 17.11.2016 | Комментарии (0)

Сьогодні в Будинку футболу  ФК "Олександрія" відбулася презентація книги В`ячеслава Чебишева «… не поле перейти», що вийшла в світ сигнальним накладом ще в  2013 році, а  на 17 листопада поточного року збірка  вийшла тиражем у 500 примірників. Автор книги – ліричних віршів різноманітного діапазону: від кохання до філософії життя; від спортивних до пам’ятних; від  дитячих до жартівливих  та  публіцистичних заміток. В.Чебишев - мій хороший товариш, спортсмен, журналіст, поет, людина веселої вдачі, запросив на зустріч близьких йому журналістів.

- Ця книга поєднала в собі всі кращі ліричні твори – «мої роботи», що були написані  впродовж мого життя. Позаду юність і молодість, зрілі роки, до ... Читать дальше »

Просмотров: 1162 | Добавил: wernega | Дата: 17.11.2016 | Комментарии (0)

У рамках відзначення 3 грудня Міжнародного Дня інвалідів громадська організація «Віра» взяла участь в обласному чемпіонаті з шахів серед чоловіків та обласний турнір з шашок для жінок  з ураженням опорно-рухового апарату спортсменів інвалідів. У змаганнях прийняли участь команди з Кропивницького, Світловодська  та Олександрії.  У змаганнях прийняло участь 14 інвалідів-спортсменів.

Протягом  кількох годин визначалися переможці змагань. Олександрійська збірна команда жінок з шашок завоювала: I  місце – Наталія Турбаєвська, III – Зоя Беззубова та  IV  – Валентина Михайлюк.  Друге місце та п’яте за спортсменами зі Світловодська та Кропивницького. У змаганнях з шахів наш гравець Ігор Бобошко  не зумів переграти досвідченого гравця з Кропивницького В.Добровольського, поступившись йому першим місцем. Це впе ... Читать дальше »

Просмотров: 973 | Добавил: wernega | Дата: 17.11.2016 | Комментарии (0)