Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
03:38
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Ноябрь » 06

Протягом двох днів 5-6 листопада на велотрасі, що розташована в  мальовничому місці Олександрії (район Войнівського водосховища) відбував заключний фінальний 5-й етап Кубка України з велокросу, що визначив  його володарів.  До цього  4 етапи проходили в Знам`янці, Сумах, Кропивницькому, Харкові та Кременчуці. У змаганнях прийняло участь  110 найсильніших  велосипедистів нашої  країни (Донецьк, Полтава, Харків, Кременчук, Суми, Дніпро,  Кропивницький, Світловодськ, Знам`янка, Горішні Плавні (Комсомольськ). Серед них майстри спорту міжнародного класу  А.Шевцов,  15 - майстрів спорту України (МСМК), 24 – кандидати в майстри спорту.

Серед чоловіків рівних не було  Руслану Бондаренку ( МСУ, Кропивницький, 1998 р.н.)  та серед жінок Тетяні Філоненко ( м.Горішні Плавні, 1998 р.н.). Друге місце також дісталося представнику ... Читать дальше »

Просмотров: 1143 | Добавил: wernega | Дата: 06.11.2016 | Комментарии (0)

Сьогоднішній матч ФК «Олександрія» - «Шахтар» стане одним із центральних матчів  14- го туру ЛІГА-ПАРІ-МАТЧ. Особливо він буде важливим для городян, бо  поразка «Зірки» від «Олімпіка» в домашньому протистоянні – 1:2, дала змогу останньому переміститися на 4- ту сходинку турнірної таблиці, посунувши «Олександрію»  на 5-те місце. Хоча ми і відстаємо лише на одне очко від «Олімпіка», сьогоднішній поєдинок буде дуже важким для нашої команди, але треба дати справжній «бій» гостям. На це є певні суб’єктивні посили:  суперник може не відновитися фізично після  важкого поєдинку проти «Гента». Перельоти, два дні відпочинку – важливий фактор, чим повинні скористатися городяни.  Тільки натиск з перших хвилин,  перебігати суперника, постійно бути ... Читать дальше »

Просмотров: 1068 | Добавил: wernega | Дата: 06.11.2016 | Комментарии (0)