Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
00:59
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 30

У Всеукраїнський День бібліотечної  справи, що відзначається з 1998 року щорічно 30 вересня, бібліотекарі Олександрії святкували своє професійне свято. Книга – це скарб народної мудрості, що дає всебічні знання і досвід читачу. Бібліотекар призваний не тільки дати можливість доступу до народної мудрості минулих поколінь,а й сформувати правильний  вибір читача в безмірному виборі книжкового світу.

Від імені міської ради,  міського голови, виконавчого комітету та депутатів міської ради привітання прозвучали з вуст заступника начальника управління культури та туризму міської ради Ольги Перевєдєнцової,  яка  наголосила на визначній ролі  працівників бібліотечної справи, котрі витупають в ролі провідника культури знань, котрі причетні до розвитку  суспільства,  чия роль цінується з малку і до віку.   Доп ... Читать дальше »

Просмотров: 1021 | Добавил: wernega | Дата: 30.09.2016 | Комментарии (0)

Позашкільна освіта – це один із шляхів всебічного освітнього розвитку особистості, що рятує від пагубного випливу вулиці сотні юних дітей. Як свідчить аналіз опитувань як в Україні, так і інших державах, кількість вільного часу щодня у дітей молодшого шкільного віку становить до 8 год., середнього шкільного віку – до 6 год., старшого шкільного віку – до 4 год. При цьому слід мати на увазі  головне: чим дитина займається у свій вільний час, такою й буде її діяльність у майбутньому. Тобто, якщо на сьогодні ми створимо умови і навчимо дітей організовувати свій вільний час, опановуючи нові задатки до різних видів професій, то завтра цим молодим людям буде легше жити і працювати. Таким чином, спостерігається і економічний ефект, що полягає в накопиченні та розвитку людського капіталу, коли  молодь правильно обирає свою майбутню професію.

 На ... Читать дальше »

Просмотров: 876 | Добавил: wernega | Дата: 30.09.2016 | Комментарии (0)

  Перебуваючи днями в селищі Олександрійському ( колишнє Димитрове), відвідавши школу та дитячий садок, впевнився, що для нашого майбутнього тут створюються нормальні умови для навчання та виховання. У навчальних приміщеннях встановлені енергозберігаючі  вікна,  автономне опалення, новий комп’ютерний класу школі з`явився,  у дитсадку - ігровий майданчик …

Та більш детально  про зміни, що відбуваються на селищі, нам розповів  його селищний голова Віктор  Григорович Клєвак:

- За час головування можу відзначити про позитивні та динамічні зрушення в поліпшенні соціальної сфери на селищі. У селищі Олександрійському (Димитрове) мешкає біля 5000 чоловік. Утримання  соціальної інфраструктури в  належному стані ( школа, дитсадок, музична школа, Будинок культури, амбулаторія); доріг, надання комуна ... Читать дальше »

Просмотров: 948 | Добавил: wernega | Дата: 30.09.2016 | Комментарии (0)