Поздравляем Вас Гость
Пятница
29.03.2024
00:50
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Сентябрь » 10

Ці  юні хлопчаки Антон, Михайло і Дмитро живуть серед нас, але вони цікаві і неповторні. Вони веселої вдачі і готові приносити радість іншим. Вони на своєму чотирьох колісному велосипеді з казковими панамами на голові та м’ячиками роз`їжджали  вихідними днями центром міста і зазивали прохожих дітей покататися на велосипеді. І роблять вони це безкоштовно, заради хорошої забави та втіхи, що приносить задоволення  іншим людям. Цілком звичайні юнаки,з  веселим гумором, які не палять і не хуліганять, які хочуть, щоб у місті було красиво і радісно жити, щоб люди посміхалися один одному при зустрічі. Вони раді і молодим  парам, і діткам, що бавляться в центрі міста. 

І.Мельник

Просмотров: 954 | Добавил: wernega | Дата: 10.09.2016 | Комментарии (0)

10 вересня на спортивному майданчику ЗОШ I-III  ступенів №12 – дошкільний навчальний заклад  відбувся турнір з міні-футболу на Кубок незалежності – 2016».  Ініціатором та організатором  свята спорту  в селищі Олександрійське був директор місцевої музичної школи Віктор Залєвський, а спонсором вже традиційного  вдруге турніру  з міні-футболу за "Кубок незалежності"  виступив депутат міської ради Володимир Дожджаник.

На змагання  відгукнулися 7 футбольних команд:  «Олімпік» (с.Андріївка), «Спортинг» (м-н Жовтневий),  «Димитрове» (Олександрійське),  «НТ»,  «Рятівник» (м. Олександрія), «Аметист» та «Метеор».  Обслуговували поєдинки футболістів  О.Перепелиця та А.Нор.

У  безком ... Читать дальше »

Просмотров: 1069 | Добавил: wernega | Дата: 10.09.2016 | Комментарии (0)