Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
07:48
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Май » 17

З нагоди 60 літнього ювілею Миколи Лавренка, який він зустрічає 17 травня, творчий колектив олександрійських журналістів за ідеї Ю.Біланюка та літературного  редактора І.Мельника в короткий термін написали книгу «М.Лавренко – форвард таранного типу», що  присвячується неординарній особистості сьогодення, нашому земляку, Почесному громадянину м. Олександрія, державному службовцю першого рангу, депутату  4-х скликань Кіровоградської обласної ради (1987-2004 рр.), колишньому президенту ФК «Олександрія», нині керівнику компанії «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна», меценату та благодійнику Миколі Миколайовичу Лавренку.

На 256 сторінках  книги, що вийде на двох різноманітних обкладинках, зі спогадів його рідних та близьких, друзів, колег по роботі в різні часи його трудової діяльності, у розповідях футбольних тренерів, колишніх та н ... Читать дальше »

Просмотров: 2064 | Добавил: wernega | Дата: 17.05.2016 | Комментарии (0)

17 травня  Миколі Миколайовичу  виповнюється 60! Щастя, добра, Божого благословення та благодаті на добрі справи, родинного затишку, міцного здоров`я та довголіття.

 

 

Микола Лавренко незбагненний, надзвичайний, неповторний як людина.  Про нього говорити і легко, і важко. Легко, бо він відкритий, доступний, знає  що говорити, що робити в цьому непростому сьогоденні. А важко, бо знаючи його,  нелегко підібрати ті аргументовані слова-епітети, що найбільше характеризують Лавренка, як особистість.  А в тім спробуємо розповісти  про нього як людину, що все своє життя прямує тернистою стежиною нових багатогранних відкриттів. Напередодні його 60- річного ювілею, яке він зустрічає 17 травня,  читачам буде цікаво перегорнути в пам`яті, а той, хто працював  поруч з ним, ще ра ... Читать дальше »

Просмотров: 2801 | Добавил: wernega | Дата: 17.05.2016 | Комментарии (0)