Поздравляем Вас Гость
Суббота
04.05.2024
23:12
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2016 » Февраль » 17

12 лютого міська організація ветеранів війни в  Афганістані (воїнів-інтернаціоналістів)  вперше організувала фотовиставку «Далекий –близький Афганістан», яка приурочена 27 роковинам  виводу обмеженого контингенту радянських військ з ДРА. На фасаді Будинку культури «Світлопільський» за склом фойє розташувались сотні фотознімків подій афганської бойні, яка точилася протягом майже 10 років...

- Живі і мертві  герої – вони поряд, як контраст того, що таке війна, смерть, подвиг,   пам`ять. Наша організація вперше організувала таку акцію, щоб наглядно показати, що обличчя  будь-якої війни чорне і г ... Читать дальше »

Просмотров: 1035 | Добавил: wernega | Дата: 17.02.2016 | Комментарии (0)

Нагадаємо, нині триває другий етап декомунізації. До 21 лютого на підставі подань місцевих громад парламент має визначитися з новими назвами для населених пунктів (вулиць, площ, провулків..,- авт.), які нині містять символіку комуністичного тоталітарного режиму.

Серед тих, хто сьогодні ще не визначився з перейменуванням числиться і м. Олександрія. Після численних засідань робочої групи з декомунізації і сьогодні частина вулиць не перейменована - не знайшла порозуміння серед членів робочої групи. 19 лютого депутати міської ради повинні остаточно поставити  всі точки над «і» - перейменувати все, що пов’язано з комуністичними ідеалами.  

Відповідно до цього губернатор С.А.Кузьменко наголосив, що ЗУ «Про декомунізацію» є обов’язковим для виконання для всіх без виключення посадових осіб, органів місцевого самоврядування, а т ... Читать дальше »

Просмотров: 1280 | Добавил: wernega | Дата: 17.02.2016 | Комментарии (0)

Кардіологічного оперативного лікування щороку потребують сотні хворих з нашої області. Донині операції на серці (коронарне шунтування, корекція вад серця, вживлення кардіостимуляторів) пацієнтам із Кіровоградщини робили лише в медичних закладах Києва та інших обласних центрів. Відтепер близько 120  оперативних втручань матимуть змогу робити в Кіровоградському обласному кардіологічному диспансері, де урочисто відкрили операційну.

Символічну стрічку голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко перерізав разом із директором ДУ «Національний інститут серцево-судинної хірургії імені М.Амосова НАМН України», доктором медичних наук, професором Василем Лазоришинцем, народним депутатом України Костянтином Яринічем та головлікарем обласного кардіологічного диспансеру Ганною Сухомлин.

Загальна площа операційного блоку – 136 м2 (кардіохірургія, кабінет діа ... Читать дальше »

Просмотров: 1144 | Добавил: wernega | Дата: 17.02.2016 | Комментарии (0)