Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
20:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 27

Не сьогодні - завтра прийде непогода зі снігом і ожеледицею. І від цього нікуди дітися:  з-и-м-а! Чекаємо, готуємося до неї, але вона приходить зненацька. Гульк за вікно, а там все білим-біло. Настрій піднімається, а для комунальників настають часи випробування у боротьбі  з зимовими негараздами…

На сторожі нашого комфорту життя в зимовий період  стоїть  відповідальна робота комунальних служб з благоустрою та справність спецтехніки. Оперативність розчистки та прибирання снігу, посипка доріг і тротуарів – це той необхідний комплекс робіт, що вимагає попередньої ретельної осінньої підготовки, що забезпечить безперебійну роботу всієї соціальної  інфраструктури Олександрії в зимовий період.  

- З чим комунальники зустрінуть негаразди зимового період?-  ми запитуємо в начальника УЖКГ міської ... Читать дальше »

Просмотров: 1121 | Добавил: wernega | Дата: 27.11.2015 | Комментарии (0)

 На черговому засідання Олександрійського  виконавчого комітету  міської ради, що відбувся  26- го листопада  було заслухано доповідь начальника УЖКГ В.Литовченка  з питання  затвердження  Програми відшкодування  частини  кредитів, отриманих ОСББ на впровадження заходів з енергозбереження на 2016-2020 роки. Віднині банки будуть надавати кредити співвласникам багатоквартирних будинків для утеплення  стін,  заміни комунікацій,  для заміни вікон на енергозберігаючі,  облаштування індивідуальних теплопунктів (лічильники.  Суть цієї Програми полягає в тому, що держава бере на себе зобов`язання через банківські установи відшкодовувати  40% суми позички,  20% -  відшкодовуватиме міський бюджет. Для прикладу, щоб утеплити зовнішні стіни 6-ти під`їздів 9-ти поверхівки треба буде витратити  біля 1 млн. ... Читать дальше »

Просмотров: 1125 | Добавил: wernega | Дата: 27.11.2015 | Комментарии (0)