Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
15:07
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 26

Позачергова 108-ма сесія міської ради розглянула 2 питання. Першим слухалося прийняття земельних питань. Усі питання були проголосовані депутатами окрім одного, що стосувалося виділення земельної ділянки під забудову «Олександрійської Січі», попередньо розглянувши це питання на черговому засіданні виконкому, що пройшов за годину до сесії, відправивши  його на доопрацювання, щоб з усіма необхідними документами виділити земельну ділянку в с. Марто- Іванівка  (колишні дачні ділянки).

Другим питанням слухалося доповідь начальника УЖКГ В.Литовченка про передачу багатоквартирного житлового будинку по пр.Леніна, 111 для створення ОСББ. Всю необхідну процедуру оформлення відповідних документів мешканці майбутнього ОСББ пройшли і сьогодні вони готові стати співвласниками багатоквартирного будинку з самостійною формою управління. Депутати проголосували за створення ч ... Читать дальше »

Просмотров: 977 | Добавил: wernega | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)

Сьогодні о 15. 00 в сесійній залі міської ради відбулася 1007- ма позачергова сесія Олександрійської міської ради, на яку було внесено кілька питань.

Першим слухалося питання про внесенгня змін до міського бюджету на 20015-й рік. Доповідала начальник міськфінвідділу міськради  О.Грищенко. Вона доповіла депутатам та присутнім у залі, що на рахунки міської ради надійшли кошти з державного бюджету (субвенція) на фінансування працівників бюджетної сфери ( освіта та медицина), що склала суму понад 10, 5 млн. грн. разом з власним перевиконанням міських зборів на суму 4 млн. 261 тис. грн. Тому постало  вирішення питання розподілу цих коштів. Зокрема, планується  виділити кошти в сумі 180 тис. грн. для придбання ліків першої необхідної медичної допомоги, 116 тис. грн. – на потреби автоперевізників, 400 тис. грн. на благоустрій міста (з яки ... Читать дальше »

Просмотров: 987 | Добавил: wernega | Дата: 26.11.2015 | Комментарии (0)