Поздравляем Вас Гость
Суббота
27.04.2024
17:28
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Ноябрь » 03

В міську раду нового скликання, яка істотно зменшилася (з 50 до 36-ти депутатів по новому виборчому законодавству, - авт.), пройшли представники 7 політичних сил, що сьогодні стали переможцями та домінують в олександрійському політикумі.Так можна  умовно поділити і всіх олександрійців за їх політичними уподобаннями, що  відзначився їх строкатістю і різношерстістю вибору. Такі ми вже є. Як, приклад, вже після голосуванння,  люди говороли, що голосували на "старого" мера, за "Солідарність"  і  Гриценка" , або "за Коломійцева, опозиційний блок і радикалів", "голосувала за Укроп, Ларіна і "Силу людей"...Варіантів голосувань було безліч. Чому так?  Відповісти на це запитання складно. Відповідь прийде згодом, коли депутати будуть працювати. А сьогодні можна зробити припущення, що багато голосували са ... Читать дальше »

Просмотров: 1598 | Добавил: wernega | Дата: 03.11.2015 | Комментарии (0)

Про те, що ТОВ «Колос» (входить в групу компаній ТОВ "УкрАгроКом") займає активну життєву позицію в покращенні соціального захисту населення  мешканців села Косівка можна говорити дуже багато. Наведемо кілька прикладів того, як керівництво сільгоспвиробництва на чолі з О.В.Замковим дбають про оздоровлення  працівників господарства. Щорічно організовуються поїздки на відпочинок чи до Турції, чи до Египту, а також на узбережжя Чорного моря. Так, цього літа була орендована турбаза поблизу Одеси, де протягом кількох місяців щотижня виїздила група відпочивальників  з «Колоса».

 Діти – наше майбутнє, наше завтра. Для підвозу учнів до Косівської ЗОШ I-III ступенів з с. Костянтинівка, с. Діброва  та віддаленої частини самої Косівки господарство місяць тому назад придбало новенький автобус на 32 місця, що зручний для ... Читать дальше »

Просмотров: 1007 | Добавил: wernega | Дата: 03.11.2015 | Комментарии (0)