Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
01:18
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 21

З 19 червня ФК «Олександрія» вийшов з короткочасної відпустки, бо вже 18 липня на нього чекає перший випробувальний урок на зрілість та готовність грати в футбол з командами найвищого гатунку. Срібний призер Чемпіонату України з футболу сезону 2014-2015 серед команд ПЛ донецький «Шахтар» буде нашим суперником у 1- му турі "Ліги Парі-Матч". Гра відбудеться в Львові. Часу не багато. Треба відновити фізичний  тонус та майстерність футболістів; зміцнити команду новими виконавцями, здатними  показати бажані результати. Вже сьогодні в полі зору тренерського штабу – в команді перебувають М.Козак (кілька років тому він вже захищав кольори ПФК «Олександрія», - авт.) та В.Жук з «Десни» (Чернігів).Крім цього, треба ще створити і дублюючий склад. Це вже інша гра, інші вимоги, інші команди...Це  кожна гра, яка буде для олександрійців кроком до написання нової сторінки в  історії "Олександрії" .   ... Читать дальше »

Просмотров: 1059 | Добавил: wernega | Дата: 21.06.2015 | Комментарии (0)

За повідомленням "Акули" фотограф з Олександрії Віталій Попков переміг на міжнародному фотоконкурсі Epson "Взгляд 360°", який проходив у Москві. Його знімок "Енергоносії" став першим у номінації "Життя як воно є" і приніс Віталію головний приз у вигляді фотопринтера Epson для формату А3. За словами переможця такий принтер коштує близько 15 тисяч гривень.

Варто зазначити, що всього у конкурсі приймали участь 8-9 тисяч робіт. Нагородження проходило в режимі онлайн. В.Попков на конкурс не поїхав до РФ, але це не завадило кращому фотографу конкурсу отримати Диплом переможця і вартісний дарунок. 

  Це якраз той випадок, коли мистецтво немає меж, і політки, коли майстерність визнають.

... Читать дальше »

Просмотров: 1115 | Добавил: wernega | Дата: 21.06.2015 | Комментарии (0)