Поздравляем Вас Гость
Пятница
03.05.2024
03:29
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Июнь » 19

Члени виконкому  заслухали подання на схвалення індикативних прогнозних показників міського бюджету на 2016-2017 роки, що передбачає надходження коштів від усіх можливих надходжень, що майже не будуть різнитися від показників бюджету 2015-го року. Бюджетами двох наступних років передбачено отримати близько 240 млн. грн доходів для утримання всієї територіальної громади Олександрії. Планується отримати перевиконання бюджету в 2016-му році на 4 млн. грн  за рахунок інфляційних процесів.  

  У зв’язку з перевиконанням  дохідної частини бюджету в поточному році, міський голова С.К.Цапюк відмітив, що сьогодні активно ведеться ремонт доріг, тротуарів та дворових територій, а також, враховуючи відсутність коштів у державному бюджеті,  міський бюджет виділить близько 4 млн. грн на  виплату зарплатні освітянам. Сьогодні це передбачено ... Читать дальше »

Просмотров: 932 | Добавил: wernega | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

  Присутні на засіданні члени виконавчого комітету та присутні в залі ЗМІ були ознайомлені з ходом будівництва кількох нових котелень, що з нового опалювального сезону будуть використовувати тверде паливо в якості отримання теплоносія. З цього приводу міський голова наголосив, що ведуться монтажні роботи по облаштуванні котелень під тверде паливо – пілетти. Так, до нового опалювального сезону лікарня №1, поліклінічні відділення, допоміжні споруди, дитяча лікарня та гуртожиток  аграрного технікуму будуть отримувати тепло від спалювання твердого палива. Бо розраховувати нічого на російський газ, коли агресор у будь-яку мить може відмовити в його постачанні нашій країні.

- Спеціалісти разом з інвесторами прорахували, щоб забезпечити теплом мікрорайон БАМ потрібно 2,5 млн. м3  газу спалити за опалювальний сезон при вартості 7,5 тис. грн  за 1000 ... Читать дальше »

Просмотров: 1021 | Добавил: wernega | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

Кіровоградську область названо одну із найкращих областей  в  Україні по питанню виділення земельних ділянок під житлові забудови  учасникам бойових дій, що перебували в зоні антитерористичної операції. Бо в інших областях є випадки відмови. В Олександрії, як і по всій області не існує жодних обмежень у наданні пільгового права учасника АТО в отриманні земельної ділянки.  

Сьогодні, 19 червня на засіданні Олександрійського виконавчого комітету чотирьом колишнім  учасникам АТО  було надано право на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки в розмірі по 10 соток на кожне майбутнє домоволодіння. Своє законне пільгове право отримали А.Коропатнюк, І.Микитишин, О.Мирошник та  Р.Романенко. Земля виділена  за рахунок земель  запасу житлової та  громадської забудови Олександрійської міської ... Читать дальше »

Просмотров: 876 | Добавил: wernega | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

 На черговому засіданні виконавчого комітету міської ради було прийнято рішення  про обмеження руху великовагових транспортних засобів по вулицях м. Олександрії при встановленні високої температури атмосферного повітря.  Відтепер при температурі повітря +28С з 8. 00 до 20. 00 заборонено рух великовагових засобів транспорту  по вул. Першотравневій, Діброви, Садовій, 50 років Жовтня, Червоноармійській,  Червоного Козацтва, 6-го грудня, Кіровоградське шосе – вагою понад 24 тонни і навантаженням  на вісь більш, ніж 7 тонн, по пр. Леніна – вагою понад 22 тонни ( 5 тонн на вісь).  Відповідні попереджувальні знаки будуть встановлені в усіх напрямках в`їзду в Олександрію. Також міський голова С.К.Цапюк дав доручення виділити кошти з міської казни на відновлення знаків дорожнього руху та схем руху автотранспорту. Начальник міського відділення  ДАІ пообіцяв ... Читать дальше »

Просмотров: 901 | Добавил: wernega | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)