Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
14:01
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Март » 18

 Останні лютневі події на НВО «Етал»  викликали хвилю тривог стосовно не безпідставного рішення власника підприємства – закрити – законсервувати підприємство до кращих часів. Працівники стали на захист свого конституційного права на працю. Місто втратить надходження до міської казни, країна унікального виробництва…

Сьогодні  на підприємстві новий керівник - виконавчий директор Володимир Георгійович Коссе.

- Розкажіть, будь ласка, хто такий Володимир Коссе?   
- Народився я в 1957-му році в Володарському районі поблизу м. Жданова (сьогодні Маріуполь). Батько – грек, мама – полька.  Коли мені виповнилося 4 роки, батьки переїхали до Нової Каховки – почалося будівництво ГЕС. Там закінчив школу. Трудовий шлях починав зі слюсаря промислового облад ... Читать дальше »

Просмотров: 2549 | Добавил: wernega | Дата: 18.03.2015 | Комментарии (0)

На засіданні НКРЕКП у четвер буде прийматися рішення щодо підняття тарифів на воду для населення. "Така необхідність виникла внаслідок росту вартості електричоної енергії на 30% з літа минулого року", - говориться в проекті.

А ще "давлять"  на НКРЕКП  прострочена (!) заборгованість водоканалів перед ЄБРР/Світовим банком, що  складає вже біля 1 млрд. грн. Головна причина: девальвація гривні та стрімко зростаючі ціни на електричну енергію, яка займає 50% у собівартості води.

А законопроект №2010, який сьогодні розглядався на підкомітеті ПЕК у ВРУ, пропонує ще підняти "зелені" тарифи для виробників електричної енергії з біомаси, біогазу та ГЕС. НКРЕКП  буде виконувати будь який прийнятий Закон депутатами, але  при цьому нам будуть чесно пояснювати причини росту. А схоже, уже в найближчому майбутньому прийдеться коригувати граф ... Читать дальше »

Просмотров: 2225 | Добавил: wernega | Дата: 18.03.2015 | Комментарии (0)