Поздравляем Вас Гость
Четверг
02.05.2024
02:18
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 25

Так нас ще не "кидали", як сьогодні. Котимося, летимо  у прірву -  до голоду. Ділимось думками пошепки, тихенько між собою, бо там війна, а ми сякі-такі, скаже влада. Які? Ми, що їсти не хочемо, мої родичі, там в зоні АТО, хіба не знають, що люди з кожним днем все більше зубожіють. Їх діти, що інші…вони їсти хочуть щоденно.  Скажуть, неправда. Правда! Зарплатня мізер...Пенсія  - не відповідає мінімальному споживчому кошику, який не переглядався вже понад рік. А.Яценюк сказав, що треба затягти паски (Тільки це він сказав нам, а не чиновникам), та нам накинули зашморг щоденно прогресуючою інфляцією. Уряд повинен на три кроки йти попереду, попереджаючи будь-які ризики. Що зробив мінфін, мінекономіки, де їх кроки по стабілізації гривні? Роблять вигляд, що нічого не відбувається. Що попереду? Голод у прямому розумінні цього слова. Зайдіть до будь-якого магазину. Ціни на всі товари щоденно змінюються. У кожного ділера, що поставляє товари в торгову мер ... Читать дальше »

Просмотров: 2108 | Добавил: wernega | Дата: 25.02.2015 | Комментарии (0)

Сначала Антон пытался трудоустроиться  в донецком "Олимпике", но через неделю вернулся в "Александрию", но тут же поехал на сборы с "Черноморцем". Как стало известно из сайта "Черноморца"  - его состав полнился  шестью новыми игроками: 25-летним нападающим Денисом Васиным ("Ильичевец"), 21-летним  защитником Александром Калитовым ("Металлург U-21" Д), 24-летним защитником Антоном Кичей (ФК "Александрия"), 23-летним защитником Ярославом Олейником  ("Олимпик"), 21-летним полузащитником Евгением Смирновым (вернулся из аренды в ФК "Тирасполь"), а также 22-летним сербским защитником Йованом Крнету ("Раднички" К).

Васин получил футболку с номером 39, Калитов - №19, Кича - №8, Олейник - №2, Смирнов - №11, а Крнета - №42.

... Читать дальше »
Просмотров: 878 | Добавил: wernega | Дата: 25.02.2015 | Комментарии (0)

Вдруге, на протязі 5-ти останніх днів, працівники НВО «Етал», після робочої зміни виходять на мітинг-протест у відстоюванні права на працю. Господар НВО  «Етал», що входить в  російську компанію «Росенергомаш»,  заявив, що буде ліквідовувати збиткове підприємство. «Етал» в очікуванні консервації  -  закриття.

20-го лютого  о 14. 30 працівники НВО «Етал» вперше мали намір зустрітися з новим керівництвом, щоб почути позицію відносно майбутнього підприємства. Новопризначений  керівник не вийшла на зустріч з працівниками. Тільки під натиском людей до них вийшов голова профспілки А.І.Неріївський, який, на думку більшості, не захищає інтереси трудового колективу, а є прибічником нового керівництва. Люди його освистали словами «Ганьба»…

24-го лютого, після робочої зміни, тру ... Читать дальше »

Просмотров: 2033 | Добавил: wernega | Дата: 25.02.2015 | Комментарии (0)