Поздравляем Вас Гость
Четверг
25.04.2024
05:10
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Февраль » 21

 

Сьогодні в  Палаці спорту (ДЮСШ №2)  відбувся відкритий чемпіонат області з  військово-спортивного багатоборства. ... Читать дальше »

Просмотров: 1311 | Добавил: wernega | Дата: 21.02.2015 | Комментарии (0)

Раніше святом воїнів і захисників був день Святого Георгія, відзначався 6- го  травня, але після революції заборонений. У 1922 р. 23 лютого було офіційно оголошено Днем Червоної Армії. З 1946 р. свято стало називатися Днем Радянської Армії і ВМФ і щорічно відзначалося в СРСР як всенародне свято. Після розпаду Радянського Союзу дата була перейменована в День захисника Вітчизни, і тому з тих пір ми важаємо це свято - днем всіх чоловіків.

На сьогодні в Україні існує два офіційних чоловічих свята. 6-те грудня - це державне свято, яке відзначають ЗСУ. І 14 жовтня - День захисника України, який тепер відзначатимуть у день Покрови - захисниці українського козацтва. А тим, хто все ще відзначатиме 23 лютого, то це вже й три чоловічих свята. Чоловіки, схоже, від такої колізії не програють, а жінок іноді може брати заздрість. Як не крути, а 8 березня - один раз на рік. Хоча, тут є один нюанс. Якщо взяти різницю між Юліанським і Григоріанським календарем - ... Читать дальше »

Просмотров: 1674 | Добавил: wernega | Дата: 21.02.2015 | Комментарии (0)

У цьому матеріалі не буде висновків, не буде патетики, не буде метафор і порівнянь. Це, так би мовити, фотостаття власного спостереження за подіями вже минувшини,  що стали історією буття, своє особисте бачення того, що відбувалося на Майдані в грудні -13-го, та грудні  - січні - лютому 14-го року. Якби було знати наперед чим все скінчиться, то задумались би напевно. Втрати сьогодні значно більші, ніж надбання. Ні одна  влада не варта поваги і шани, якщо в ній гинуть безневинні люди. Вдивіться в ці обличчя, можливо, серед них вже ангели з небесної сотні піднялися до неба прорізуючи променями темноту сьогодення...  Як починалося і чим закінчилося... ... Читать дальше »

Просмотров: 2181 | Добавил: wernega | Дата: 21.02.2015 | Комментарии (0)