Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
00:47
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2015 » Январь » 15

Сьогодні на черговому засіданні виконкому  члени  виконавчого комітету спочатку  хвилиною мовчання вшанували пам’ять 12 -ти загиблих українців поблизу м.Волновахи. Віднині  АЗС ТОВ«Далмакс» буде працювати цілодобово.  Також  члени виконкому відзначили Почесною грамотою  міськради за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, високий професіоналізм та з нагоди 70-річчя з дня народження Івана Бугайченка (комуніста).

 Здається, що найбільш важливим сьогодні є питання уваги держави до учасників АТО. Так, розглядаючи  ряд архітектурних і земельних питань, члени виконкому проголосували за надання дозвілу на розробку проектів землеустрою для подальшого виділення земельних ділянок 13 учасникам антитерористичної операції.
Мер С.Цапюк відмітив, що готується  на громадські слу ... Читать дальше »

Просмотров: 1106 | Добавил: wernega | Дата: 15.01.2015 | Комментарии (0)

 Сьогодні о 15. 00 на штучному полі КСК «Ніка» після новорічних свят зібрався ФК «Олександрія». На початку першого тренування головний тренер В.Б.Шаран привітав  гравців з новорічними та різдвяними святами, побажав хлопцям міцного здоров`я та  успіхів у  першому тривалому підготовчому зборі. Відразу  ж  розпочалося тренування з бігу. За 40 хв. бігу футболісти пробігли не менше 10 км. Далі  гравці розділилися на групи і  працювали у розпасовці в один дотик. Завершилось тренування відновлювальною зарядкою.

В короткому монолозі  головний керманич ФК «Олександрія» повідомив:

- Настрій, звісно. що сьогодні не той, що повинен бути в зв`язку з трагедією  під Волновахою. Ми співчуваємо горю людей, які втратили своїх рідних і близьких...     Зібрал ... Читать дальше »

Просмотров: 1029 | Добавил: wernega | Дата: 15.01.2015 | Комментарии (0)