Поздравляем Вас Гость
Вторник
30.04.2024
03:46
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Декабрь » 05

Народні депутати  від Кіровоградщини стали членами профільних комітетів відповідно до роду їх  дотеперішнього часу діяльності. Всього у ВРУ  діє 27 комітетів.

Так, Анатолій Кузьменко -  депутат від 103 Олександрійського виборчого округу (БПП), відомий аграрій  в  Україні, як і обіцяв своїм виборцям, що буде займатися питаннями розвитку сільського господарства, увійшов до комітету з питань аграрної політики та земельних відносин ВРУ.

 Кіровоградський депутат 99-го виборчого округу (БПП)  Костянтин Яриніч увійшов до комітету  з питань охорони здоров`я (попередня посада головлікар обласного онкодиспансеру). ... Читать дальше »

Просмотров: 469 | Добавил: wernega | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)

Губернатор Кіровоградщини Сергій Кузьменко прокоментував каналу «Кіровоград» про роботу обласного  Благодійного фонду по наданню допомоги військовослужбовцям, що перебувають у зоні АТО:

- З відповідною метою було проведено активізацію роботи обласного Благодійного фонду  по допомозі військовослужбовцям, що знаходяться в зоні АТО. І вже на рахунок фонду, що діє при Кіровоградській торгово-промисловій палаті, надійшли перші кошти від небайдужих  до сьогоднішньої долі України людей. За кілька днів перераховано 338 тис. грн. Перебуваючи в  обласному госпіталі для ветеранів, ми домовилися з військовослужбовцями, що проходять курс лікування та реабілітації після поранень  (для довідки: 195 учасників АТО  вже пройшли курс реабілітації в госпіталі на даний час, - авт.), для яких цілей будуть у першу чергу використовуватися  ці кошти. Це добре починання ... Читать дальше »

Просмотров: 518 | Добавил: wernega | Дата: 05.12.2014 | Комментарии (0)