Поздравляем Вас Гость
Понедельник
29.04.2024
12:09
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июль » 22

  Парламент проголосував за Закон України  «Про часткову мобілізацію». «За» проголосувало 232 народних депутата. Партія регіонів та комуністи не голосували.

Нови закон Президента П.Порошенка дасть можливість після проведення третьої мобілізації привести в бойову готовність 15 нових бойових частин та 44 частини для бойового забезпечення українсткої армії в цілому.

Бо сьогодні, за словами секретаря РНБО А.Парубія, на кордоні  з Україною знаходяться близько  41 тис. вйськових з РФ. За даними розвідки тільки в донецькому регіоні знаходиться 150 танків, 1400 одиниць техніки та  500 одиниць  артилерійських систем.

Від сьогодні пропонується збільшити вік військовослужбовців, які знаходяться в запасі другого розряду та мають звання рядового, сержанта і  старшини
, - до 60 років (по діючому закону – до 50 років), а мо ... Читать дальше »

Просмотров: 437 | Добавил: wernega | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

На  прохання читачів, до їх уваги,  подаємо календар матчів з футболу серед команд першої ліги в сезоні 2014/2015. Стартує 16 команд- 4 - дебютанти: "Гірник" (Кривий Ріг). "Сталь( Дніпродзержинськ), "Гріник-Спорт"(Комсомольськ), "Тернопіль"(Тернопіль).  Завершили виступи в першій лізі: "Титан"(Армянськ), "УкрАгроКом" (Головківка), ФК "Авангард"(Краматорськ), Донецький "Олімпік" - вперше буде стартувати в своїй футбольній історії у Прем`єр-лізі.

                   

               1-й Тур
Дата                   ... Читать дальше »

Просмотров: 501 | Добавил: wernega | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (1)

Команда пройшла шлях оновлення, що мало на увазі підсилення. З двох команд сформовано, на думку багатьох футбольних  фахівців, вдалий тандем В.Шаран- Ю.Гура, з ведучими гравцями колишньої "Олександрії" та "УкрАгроКому".

То ж знайомтесь: 

  1. Владислав Леванідов - воротар, № 24

 

                 2. Дмитро Рудик -воротар, № 21

  3. Андрій Новак - воротар, № 54

               4. Сергій Басов -захисник, № 87 ... Читать дальше »

Просмотров: 927 | Добавил: wernega | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (1)

Оновлений ФК "Олександрія" представив широкому загалу вболівальників клубу нову емблему(логотип), форму. Кольори клубу (жовто-зелено-чорні)і залишились незмінними, в емблему внесено початок становлення футболу в Олександрії, що приходиться на 1948 рік - саме цього року було засновано футбольний клуб "Шахтар". Емблема змінилася істотно, бо змінюються підходи і методи  становленя нового клубу - нової сторінки в історії олександрійського футболу. Був "Шахтар", "Поліграфітехніка". ПФК "Олександрія". Час не стоїть. Життя швидкоплинно рухається постійно вперед, змінюючи наші погляди, вподобання, сподівання і мрії. "Олександрія" перегортає наступну нову сторінку  Великого футболу на славній Олександрійщині, у рідному всім місті. Хотілося, щоб прийшов час коли месідж "Єдине місто - єдина команда" або & ... Читать дальше »

Просмотров: 801 | Добавил: wernega | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (1)

Шановні вболівальники футболу!

 Сьогодні, ми стаємо свідками в літописі великої історії олександрійського футболу. Народження нового клубу – це знаменна дата в нашій історії. В душах десятків тисяч вболівальників, чиї серця б’ються в унісон, разом зі шкіряним м’ячем, який об’єднує і стверджує гру мільйонів – його величність Футбол.

До шанованої аудиторії  олександрійськи  і не тільки уболівальників з вступним  словом звернувся  президент оновленого футбольного клубу "Олександрія" Сергій Кузьменко:
  - Шановні друзі, дорогі земляки, всі шанувальники футболу. Сьогодні, ми стаємо свідками знакової події – народження нового футбольного угрупування – футбольного клубу «Олександрія ... Читать дальше »

Просмотров: 564 | Добавил: wernega | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (1)