Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
05.05.2024
00:02
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2014 » Июнь » 11

Добру традицію започаткували  організацію союзу афганців Олександрійського району. В її  лавах налічується близько сотні колишніх учасників бойових дій в Афганістані.  Різні долі, різні життєві шляхи проходять  колишні воїни-інтернаціоналісти.

Голова нещодавно створеної  районної організації колишніх воїнів-інтернаціоналістів Валентин Кондрескул, кавалер бойового ордена Червоної Зірки, афганець відмітив у  розмові:

 

Наша  організація діє на підставі статуту організації межах українського законодавства. Ми маємо  належну підтримку районної влади, народного депутата С.Кузьменка, який  у свій час дав нове дихання – дійову увагу до колишніх воїнів-

інтернаціоналістів.  І сьогодні депутат активно підтримує учасників бойових дій. Актив ор ... Читать дальше »

Просмотров: 601 | Добавил: wernega | Дата: 11.06.2014 | Комментарии (0)

Голова обласної державної адміністрації зробив заяву про те, що голови місцевих державних адміністрацій призначаються на посади Президентом України за поданням Кабінету Міністрів України на строк повноважень Президента України.
Повноваження виконуючого обов’язки Президента України закінчилися, відтак, відповідно до статті 9 Закону України "Про місцеві державні адміністрації" голови місцевих державних адміністрацій продовжують здійснювати свої повноваження до призначення в установленому порядку нових голів місцевих державних адміністрацій.

ТАКИМ  ЧИНОМ, ПОВНОВАЖЕННЯ ГОЛОВИ КОДА О.Петіка закінчились не 10 червня (з дня подачі заяви), а з дня, коли П.Порошенко став Президентом України - 7 червня 2014 року. Він подав у відставку вже після постфактуму.

Чекаємо справедливих, ділових і професійних менеджерів від губернатора до голови РДА. Те, що ми мали до цього ч ... Читать дальше »

Просмотров: 467 | Добавил: wernega | Дата: 11.06.2014 | Комментарии (0)