Поздравляем Вас Гость
Воскресенье
28.04.2024
22:13
Меню сайта
Наш опрос
Как вы оцениваете наши новости?
Всего ответов: 125
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Поиск
Архив записей
Реклама
Главная » 2013 » Октябрь » 05
   Народний депутат України С.Кузьменко мав попередню розмову з керівником транспортної галузі України В.Козаком, який пообіцяв, що перегляне маршрут руху електрички Вознесенськ-Кіровоград, яка ще кілька років тому довозила олександрійців до Кіровограда, Помічної, Вознесенська. А сьогодні рух обмежений Знам`янкою, яка стала кордоном дешевого проїзду.
С.Кузьменко принципово виказав думку, що несправедливо, що понад 100 тисяч мешканців Олександрійщини та Петрівщини втратили можливість дешевого доступу до обласного центру та інших міст країни.  Це суперечить їх  праву на  пересування залізничним транспортом.
  Головний транспортник країни В.Козак пообіцяв зустрітися з депутатом у Києві, щоб більш грунтовно вивчити питання відновлення руху електрички до станції Олександрія. Ця зустріч відбулася під час презентації відкриття Світловодського річкового терміналу, до ... Читать дальше »
Просмотров: 494 | Добавил: wernega | Дата: 05.10.2013 | Комментарии (0)

4 жовтня ПФК "Олександрія" не зміг здобути перемогу в домашньому матчі  проти "Ниви" (Тернополь).  Гості  перші відзначилися результативним ударом. Капітан команди Г.Баранець більш-менш приклався  під уд ... Читать дальше »

Просмотров: 507 | Добавил: wernega | Дата: 05.10.2013 | Комментарии (0)